Yksityistunnit

Halutessasi voit varata ajan myös yksityiskoulutukseen tai ongelmakäytöksen hoitoon.

Yksityiskoulutukseen tullaan usein käytösongelman vuoksi. Ongelman suuruudella ei ole väliä, koska kaikkien on mukavampi elää yhdessä, mikäli ongelmia ei ole.

Yleisimpiä ongelmia ovat hihnakäytös, ohitusongelmat, kontaktiongelmat, palkkaamistavan löytäminen, lauman keskinäiset konfliktit, erilaiset yksinolohaasteet, lapsien ja koirien yhdessä olo, pureminen, resurssivartiointi jne. Lista on loputon!

Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin mietitään yhdessä kuinka lähdemme purkamaan tilannetta. Usein ongelmakäytösten selvittämiseen saat joko ennen tapaamista, tai ensimmäisen tapaamisen yhteydessä kartoituskyselyn, jossa kartoitetaan koiran kokonaisvaltaista tilannetta. Usein syyt ongelmakäytöksiin löytyvät aivan muualta kuin luulimme. Joskus esimerkiksi ravinto voi olla osasyynä. Tämän vuoksi pyrime kartoittamaan tilanteen mahdollisimman tarkasti.

Yksityiskoulutukseen hakeudutaan myös, jos koiran koulutus on osoittautunut haasteelliseksi. Syitä voi olla monia erilaisia, ja kaiken ikäiset voivatkin osallistua yksityiskoulutukseen. Joskus yksinkertaisesti kurssien aikataulut eivät sovi omiin aikatauluihin, ja silloin voi olla hyvä hakeutua yksityistunnille. Joskus koira voi myös olla niin arka tai muutoin vaikea ettei sitä voi tuoda ryhmään.

Yksityistunnille voi myös hakeutua jo ennen koiran hankkimista. Tällöin voidaan yhdessä miettiä rodun valintaa, miten kotia voi valmistaa pennun tulemiseen, kuinka elämä muuttuu, ja mitä pennun tultua kotiin voi oikein odottaa.

Koulutus / konsultaatio järjestetään erikseen sovitussa paikassa.

Yksityiskoulutuksen hinta on 59,- / 45 min. Kotikäynteihin lisätään km korvaus 0,57 /km.

Halutessasi lisätietoa voit soittaa 040 733 4066 tai laittaa postia anja@tahtotassut.fi