Pentuleikkikoulu   
Pentu eskarin tarkoituksena on tarjota pennuille 8 vk ikäisestä ylöspäin tärkeää mahdollisuutta sosiaaliseen kanssakäymiseen muiden pentujen kanssa.

Pentu opettelee toisten koirien avulla puhumaan samaa kieltä toisten koirien kanssa, joka antaa mahdollisuuden pärjätä sitten aikanaan isojen maailmassa.

On tärkeää että kokemus on positiivinen, ja paikalla onkin aina kouluttaja valvomassa ja vastaamassa kysymyksiin.

Pentu-eskarin hinta on 8€/pentu/eskaritunti.

Ilmoittautumiset eskariin ensisijaisesti viikottaisen facebook julkaisun kautta tai mikäli ET ole facebookissa, niin sähköpostilla anja@tahtotassut.fi viimeistään klo 15 leikkipäivänä.

HUOM! ETHÄN ILMOITTAUDU MUITA KANAVIA PITKIN!


Kerro viestissä koiran nimi, rotu, noin paino ja ikä.

Julkaisussa ilmoitetaan myös leikkipaikka (hyvällä kelillä kesäaikaan Kellokoskella ulkokentällä, muutoin koulutustilassamme Haarajoella)

Eskari tunnille tulevalla koiralla tulee olla rokotukset voimassa. Alle 12 viikkoisella on vielä emän rokotus suojana, mutta yli 12 viikkoisella on oltava rokotus jo haettuna (vahvisterokotusta ei tarvitse olla vielä). Pennut leikkivät eskarissa omistajan vastuulla.

Leikit ovat perjantaisin (kesällä keskiviikkoisin) jaettuna ryhmiin koon mukaan. Leikkien tarkempi aikataulu facebookissa. Seuraathan facebook julkaisua ihan leikkien alkuun asti muutosten varalle.

Huom leikkijät leikkivät omalla vastuullaan.