DOBO - hauskaa kehonhuoltoa yhdessä!   
Dobo on suunniteltu kasvattamaan sekä ohjaajan että koiran lihaskuntoa, kehonhallintaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Ja samalla parantamaan suhdetta koiran ja omistajan välillä.

Dobo-harjoituksissa käytetään erilaisia tasapainotyynyjä, puolipalloja sekä ovaalin muotoisia palloja, joiden päällä tasapainoilu on helpompaa kuin pyöreällä pallolla.

Liikkeitä lajissa on kolmenlaisia; koiran tekemiä, ohjaajan tekemiä ja yhdessä tehtäviä. Monet liikkeistä ovat muokattavissa helpoista haastaviksi hyvin pienillä muutoksilla, jolloin laji sopii kunnoltaan kaikentasoisille treenaajille. Ja takuuvarmasti kaikilla on kivaa lajin parissa.

Dobokurssille voi tulla terveen, yli 5kk ikäisen koiran kanssa, joka ei ole aggressiivinen muita koiria tai ihmisiä kohtaan. Koirat voivat treenata tunnilla kytkemättä, mikäli ne pysyvät omistajansa vierellä, muussa tapauksessa harjoitukset tehdään kytkettynä. Mikäli koirallasi on jokin sairaus, vamma tai muu terveydellinen ongelma, laita meille kyselyä ennen dobo-kurssille ilmoittautumista.

Kurssin maksuun voit käyttää Enenred virike-etua.
Kurssin kesto 5 kertaa, hinta 139,- vetäjänä fysioterapeutti Johanna Riipinen

elokuu
DOBO - hauskaa kehonhuoltoa yhdessä!