Do as i do   
Do as i do - Matki mua kurssi vie meidät Italialaisen tutkijan Claudia Fugazzan kehittämän koulutusmenetelmän pariin. Koulutusmenetelmä pohjautuu sosiaaliseen oppimiseen ja tarjoaa meille huimat mahdollisuudet kouluttaa koiraamme uudella tavalla.

Menetelmällä voidaan opettaa koiralle käytännössä kaikki mitä pystyt edellä näyttämään, edellyttäen että koiran on mahdollista suoriutua näytetystä tehtävästä fyysisesti. Koira oppii tarkkailemaan ohjaajaansa, ja kun menetelmä on sille opetettu, myös matkimaan ohjaajaa. Koiralle on mahdollista opettaa uusia asioita perinteisiä menetelmiä nopeammin.

Koulutus on kaksi osainen. Ensin opetetaan koiralle menetelmä, ja tämän jälkeen opetetaan uusia asioita. Katso mallivideo Claudia Fugassan seminaarista https://www.youtube.com/watch?v=v67Pb1YJ16I (kopioi osoite mikäli linkki ei toimi)

Kurssille tulevalla koiralla on hyvä olla valmiiksi kolme vahvaa nimettyä käytöstä paikalla olon lisäksi. Käytökset voivat olla mitä vaan minkä voit itse demota koiralle, esim. alustalle meno, ympäri pyörähtäminen jne. Näillä pääsemme hyvin alkuun (tarvittaessa opettelemme nämäkin) ja loppuihin tutustumme kurssilla. Kursseilla voi edetä vain tekemällä myös kotona harjoituksia.

Kurssin hinta 149,- sisältäen 7 harjoituskertaa

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Do as i do