Avaimet koiran onnellisuuden   
Koiran onnellisuuden ja tasapainoisen elämän avaimet eivät löydy vain toko kentiltä tai kotisohvilta, vaan tuohon väliin mahtuu todella paljon muutakin koiran elämän kannalta tärkeitä asioita.

Kaikki lähtee ajatuksesta: Mikä on koira? Helppoa..? Koirahan on eläin! Kyllä, niinhän ihminenkin on. Mutta eläköön ne ”pienet” erot, jotka tekevät meistä erilaisia, mutta toisillemme sopivia.

Jokaisen koiran omistajan on hyvä pysähtyä miettimään mikä oikein tekee koirasta onnellisen koiran ihmisen rinnalle.

Koiran perimä on se mikä määrittelee koiran tarpeet tasapainoiseen elämään. Ja senhän me kaikki tiedämme että koirat ovat periytyneet sudesta sekä muista koiraeläimistä. Kuitenkin siitä kun koira on alkanut kehittymään nykykoiraksi on jo monta sukupolvea välissä. Näiden sukupolvien aikana on ihminen jättänyt oman sormenjälkensä koiraan ja sen tarpeisiin jalostuksen kautta. On aivan eri asia onko koira jalostettu seurakoiraksi vai metsästäjän avuksi.

Tällä kurssilla käymme läpi koiran lajityypillistä käyttäytymistä, ja kuinka voimme toteuttaa koiran tarpeita täyttävän arjen tarjoten sille tarpeellisia virikkeitä. Lisäksi mietimme kurssilla olevien koirien rotutyypillistä käytöstä ja miten koirien tarpeet poikkeaa roduittan.

Koska emme kaikki haikale treenikenttien ääreen, käymme läpi myös kuinka voimme tarjota kotikoiralle aktiivisen ja virikkeellisen elämän.

Kurssi sisältää kolme kurssikertaa, joista ensimmäinen on luento / teoria kerta, emmekä ota koiria silloin mukaan. Teemme myös erilaisia aktivointi ja virikkeistämisleluja koiralle kotiin.

Toisella kerralla mietimme koiran virikkeistämistä ja aktivointia kotona. Olette jo saaneet koiralle käyttöön ensimmäisellä kerralla tekemämme aktivointilelut ja mietimme nyt koirien käyttäytymistä niiden käytön aikana ja sen jälkeen.

Kolmannella kerralla lähdemme luontoon. Käymme lenkillä jonka varrella tutustumme luonnon tarjoamiin virikkeisiin ja aktivointi mahdollisuuksiin.

Kurssikerran pituus on 2-2.5 tuntia / kerta
Kurssin hinta on 89,- 

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.